Alltid fri leverans på våra blombuketter!

Så här funkar det

Beställ blommor online. Skicka blombud. Skicka blommor.

Beställ önskat paket och välj veckor för leverans. Vill du ge bort blommorna anger du mottagarens adress och skriver en hälsning.

Blommor hem till dörren. Blommor direkt i brevlådan. Prenumerera på blommor.

Blommorna packas med lösa stjälkar i en låda som skickas med post och levereras direkt till din brevlåda eller till din dörr, torsdag eller fredag vald vecka. Du behöver inte vara hemma för att ta emot paketet.

Arrangera din egen bukett med hjälp av floristens recept

Arrangera blommorna direkt i din vas med hjälp av floristens recept, där får du skötselråd, vastips och förslag på hur du får ut de mesta av dina blommor. Gör nya buketter av de blommor du sparat från tidigare leveranser.

Bukett ittala vas vasskolv, kärleksört, gladiolus

En bukett som passar i ditt hem.

Våra buketter har en naturlig och skandinavisk stil som passar i de flesta hem utan att ta över rummet. Se exempelbilder på våra tidigare buketter här.

Det här får du

Blombruket erbjuder snittblommor med lång hållbarhet som levereras i en låda direkt hem till dig. Varje låda innehåller en ny komposition blommor som du själv arrangerar i din vas med hjälp av floristens recept. I receptet hittar du vastips, skötselråd och tips på hur du får ut det mesta av dina blommor.

Vår florist väljer varje komposition med omsorg för att erbjuda dig en spännande blandning av färska blommor, torkat och grönt. Blomsorterna är noga utvalda för att stå extra länge i din vas och skickas till dig samma dag som de kommer till Sverige. På så sätt kan vi alltid garantera helt färska snittblommor. 

Beställning och leverans

Blommorna levereras vid veckoslutet (torsdag eller fredag) och du väljer själv vilka veckor du vill ha leverans. Nya beställningar ska göras senast lördag veckan innan önskad leverans. Samma dag gäller om du vill avsluta din löpande prenumeration eller vill göra ändringar i din leverans, till exempel pausa eller ändra leveransadress. Du behöver inte vara hemma när blommorna levereras, men bör packa upp dem ur lådan samma dag som du mottagit dem.

Om det är väldigt kallt utomhus eller om brevbäraren av någon annan anledning anser att det inte är lämpligt att lämna blommorna ute får du istället en avisering om att blommorna finns att hämta hos ditt närmsta postombud, precis som ett vanligt paket. Hämta paketet samma dag som du får din avi för att garantera färska blommor.

En leverans eller flera?

Läs mer om våra olika paket och beställ dina blommor här.

Kan ni leverera till mitt postnummer?

© Copyright 2020 Blombruket